ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Στο κατάστημά μας θα βρείτε όλα τα είδη βιβλίων. Συνεργαζόμαστε με όλους τους εκδοτικούς οίκους. Θα βρείτε μεγάλη ποικιλία λογοτεχνικών βιβλίων, ξενόγλωσσων, λεξικών, βοηθημάτων, κ.α. Για τους μικρούς μας φίλους, πλούσια συλλογή από τη γέννησή τους μέχρι και την ενηλικιώσή τους (εκπαιδευτικά, ψυχοτεχνικά, διαπολιτισμικά, εκπαιδευτικά, παραμύθια, ελληνική μυθολογία κ.α.). Αν κάποιο βιβλίο δεν είναι διαθέσιμο στο κατάστημα, μπορούμε να το παραγγείλουμε και την επόμενη μέρα να βρίσκετε στα χέρια σας!

ΑΞΕΣΟΥΑΡ Η/Υ

Διαθέτουμε αναλώσιμα και αξεσουάρ Η/Υ σε καταπληκτικές τιμές. Ποντίκια, πληκτρολόγια, ηχεία, μικρόφωνα, USB sticks, κάμερες και πολλά gudjets. Τα προϊόντα μας είναι επώνυμα. Εταιρείες όπως: ASUS, Logitech, Kingston, Toshiba, Genius, Nilox κ.α. Μεγάλη ποικιλία σε ποντίκια και πληκτρολόγια. Ασύρματα και ενσύρματα. Απλά άλλα και εξειδικευμένα, κατάλληλα για gamers!​ Ακόμη Θα βρείτε πολλά είδη που σχετίζονται με την τεχνολογία και τα αναζητούμε στην καθημερινή μας ζωή! Ηχεία, μικρόφωνα Η/Υ, CD/DVD, θήκες, τσάντες για λάπτοπ, USB Sticks, USB Hubs και πολλά άλλα Gudjets!

product

παιχνιδια - κατασκευες

Στο κατάστημά μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών. Επιτράπεζια, παζλ, ερωτήσεων και άλλα πολλά. Είμαστε περήφανοι διότι διαθέτουμε σειρές παιχνιδιών των διεθνώς γνωστών εταιρειών. Playmobil, Lego, Hasbro, AS, Playskool, Fiscer-Price, κ.α.

product

Ειδη χαρτοπωλειου - αρχειοθετησης

Στυλό, μολύβια, γόμες, ξύστρες, κ.α. Θα βρείτε τα πάντα! Από τα πιο φθηνά μέχρι τα πιο εξεζητημένα! Τα είδη μας προέρχονται από τις ακόλουθες εταιρείες: Pilot, Parker, Staedtler, Faber - Castell, Carioca, Giotto, UHU, UNI, κλπ. Επίσξς πολύ σημαντική είναι η οργάνωση στο γραφείο μας. θα έλεγε κανείς ότι είναι το Α και το Ω! Γι 'αυτό σας παρέχουμε λύσεις για να ταξινομήσετε όμορφα, όμορφα και εκλεπτυσμένα όλα τα είδη του γραφείου σας! Προϊόντα από ξύλο - δέρμα και όχι μόνο!

product